sobota, 26 września 2015
Sicilian pasta
›
Sycylia to wyspa o niezmiernie ciekawej historii i tradycji, choć przeważnie kojarzy się z mafią, ekskluzywnym miejscem na spędzenie waka...
2 komentarze:
poniedziałek, 11 maja 2015
Shoarma, kebab w pieczywie pita
›
Shoarma jest to potrawa wywodząca się z kuchni arabskiej. Mi kojarzy się z Marokiem. Maroko=Marrakesz=przyprawy. Taka właśnie jest shoarma,...
3 komentarze:
poniedziałek, 6 kwietnia 2015
Pudding z chia
›
Składniki: 2 łyżki Nasion Chia 3/4 szklanki mleka łyżeczka cukru waniliowego truskawki Wykonanie: Do szklanki nasy...
1 komentarz:
piątek, 3 kwietnia 2015
Żurawina, jeżyna, truskawka, banan, kefir, mięta, melisa
›
Orzeźwiająco-wzmacniający koktajl z miętą i melisą. pół szklanki żurawiny pół szklanki jeżyn 6-7 truskawek szklanka...
czwartek, 2 kwietnia 2015
Gruszka, banan, pomarańcza, jabłko, sok z cytryny, jogurt, mięta pieprzowa
›
Słodki banan, soczysta pomarańcza, kwaśna cytryna z słodką i lepko cieknąca po palcach gruszką w towarzystwie chrupkiego, słodko - kwaskow...
wtorek, 31 marca 2015
Piadina z rwanym filetem z indyka
›
Niektórzy twierdzą, że piadina sięga początków cywilizacji, inni sprowadzają ją do czasòw Etrusków. Z pewnością jedli ją Rzymianie. W prz...
poniedziałek, 30 marca 2015
Ananas, banan, jeżyny, jogurt, chia, karob
›
Źródło kwasów Omega 3 i Omega 6 w optymalnych proporcjach.Chia(szałwia hiszpańska) te niepozorne nasionka kryją w sobie potężną leczni...
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer